Сучасний вокальний репертуар - Жаркіх, Тетяна Василівна (Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського, 2023)
Курс «Сучасний вокальний репертуар» орієнтований на формування особистості виконавця класичного напрямку, який володіє широким творчим кругозором, знанням різнохарактерного та різнопланового пісенного репертуару. Особливого значення у вивченні цього курсу приділяється вихованню сценічної культури та навичкам правильного підбору сучасного репертуару з урахуванням індивідуальних вокально-сценічних можливостей виконавця
Keywords: сольний спів; вокальне виконавство