Туба в камерно-інструментальній творчості Яна Куцира: виконавсько-стильовий аспект - Мірошниченко, Микола Анатолійович (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2020)
Мета дослідження полягає в розкриті виконавсько-стильової специфіки камерно-інструментальних творів Яна Куцира для туби. Дослідження являє першу з аналітичних спроб в українському музикознавстві щодо творчості Яна Куцира, зокрема стосовно підходів до інтерпретації творів композитора
Keywords: виконавство на тубі; нідерландські композитори