Музична творчість Гільдеґарди Бінгенської у жанрово-стильовому аспекті - Федорак, Дар'я Вадимівна; Fedorak, Daria Vadymivna (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2021)
Об’єктом дослідження є композиторська творчість Гільдеґарди Бінгенської як унікальний релігійно-творчий феномен, що є невід’ємною частиною професійної музичної культури західноєвропейського Середньовіччя
Keywords: хорал; літургія