Базові теоретичні концепції сучасного дитячого хорового виконавства Китаю (на прикладі науково-практичного доробку Яна Хуняня) - Тан Фань (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2022)
Публікація присвячена Яну Хунняню, який здійснив значний внесок у різні сфери хорового мистецтва Китаю – від дитячого хорового виконавства й музичного просвітництва - до педагогіки
Keywords: хорове диригування; дитячий хор