Концертні твори для цимбалів - Костенко, Олена Опанасівна (Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського, 2007)
У навчальному посібнику подано твори, створені у широкому часовому просторі, у різних стилях та жанрах і перекладені як для цимбалів соло так і у супроводі фортепіано. Твори, що увійшли до збірки можна використовувати як у концертній програмі, так і у педагогічній практиці зі студентами.
Keywords: виконавство на цимбалах