George Shearing “Lullaby of birdland” - Блінков, Олексанр Люс’єнович (Харківський національний університет мистецтв імені І.П. Котляревського, 2023)
Аранжування для малого естрадного оркестру для закладів вищої освіти культури і мистецтв ІІІ-ІV рівнів акредитації спеціальність 025 «Музичне мистецтво» спеціалізація «Музичне мистецтво»
Keywords: аранжування; джазове виконавство