ІТАЛІЙСЬКА МОВА ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ. Методичні рекомендації до практичних занять. Освітній рівень – перший, освітньо-професійний ступінь вищої освіти – бакалавр. Галузь знань – 02 Культура і мистецтво Спеціальність – 025 Музичне мистецтво - Боровенська, Тетяна Олексіївна (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2022)
Методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни складено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів. Методичні рекомендації визначають обсяги знань, які здобувачі повинні опанувати відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики, алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни «Італійська мова за професійним спрямуванням», необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень
Keywords: італійська мова; бакалавр