Проблеми взаємодії мистецтва, педагогіки та теорії і практики освіти-18 - (:unkn) unknown (Харківський національний університет мистецтв імені І.П. Котляревського, 2006)
Висвітлено проблеми композиторської та виконавської практики в аспекті художньої освіти. Окремо виділені матеріали з історії становлення і розвитку педагогічних шкіл Харківського університету мистецтв, охарактеризована діяльність педагогів, що репрезентують як українську, так і зарубіжну музичну культуру. The problems of composition and performance practice in the aspect of art education are highlighted. Separately, materials on the history of the formation and development of pedagogical schools of the Kharkiv University of Arts are highlighted, and the activities of teachers representing both Ukrainian and foreign musical culture are characterized.
Keywords: музична освіта