Сучасна харківська домрова школа як мистецьке явище - Скрибка, Наталія Миколаївна (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2020)
Мета дослідження – представити сучасну харківську домрову школу як мистецьке явище через висвітлення творчих здобутків її представників. Наукова новизна роботи: оновлено панораму розвитку домрового виконавського мистецтва на Харківщині новими даними і фактами (в проекції на останнє десятиліття); вистроєно генеалогічне древо Харківської домрової школи у взаємозв’язках спадкоємності творчих традицій
Keywords: виконавство на домрі; виконавська школа