Сторінки щоденника Ежені де Ґерен у музичному втіленні Даріуса Мійо - Краснощок, Катерина Юріївна (Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського, 2024)
Стаття присвячена аналізу вокально-інструментального циклу Даріуса Мійо «D’un cahier inédit du journal d’Eugénie de Guérin» op. 27. Розглянуто особливості семантики твору та засоби музичної виразності, що передають образи душевного і фізичного болю. Показано, що цикл відображає риси раннього композиторського стилю Д. Мійо.
Keywords: французьська вокально-інструментальна музика 20 століття; композиторська інтерпретація музичних творів