Іноземна мова за професійним спрямуванням. Методичні рекомендації до самостійної роботи. Освітній рівень – перший, освітньо-професійний ступінь вищої освіти –бакалавр. Галузь знань – 02 Культура і мистецтво. Спеціальність – 026 Сценічне мистецтво - Шишкіна, Карина Ігорівна (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2022)
З навчальної дисципліни передбачені наступні види самостійної роботи здобувача вищої освіти: опрацювання тем за рекомендованими джерелами, підготовка до поточного й підсумкового контролю, підготовка доповіді за заданою проблематикою. Зазначені види самостійної роботи виконуються здобувачем вищої освіти поза аудиторією
Keywords: англійська мова