Методика викладання сценічної мови - Грінік, Тетяна Леонідівна (Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського, 2024)
Методичні рекомендації призначені для самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП Сценічне мистецтво фахової профілізації «Актор драматичного театру і кіно», «Режисер драматичного театру», «Актор театру ляльок», «Режисер театру ляльок». Рекомендації спрямовані на більш поглиблене вивчення вибіркової дисципліни «Методика викладання сценічної мови», що надасть здобувачам вищої освіти теоретичні знання та практичні навички для завершення осягнення усього того комплексу сценічного мовлення курсу дисципліни «Сценічна мова», що вони опановували впродовж навчання в попередні роки протягом всього періоду підготовки під час здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: сценічна мова