Видатні викладачі кафедри оркестрових струнних інструментів ХНУМ імені І. П. Котляревського у спогадах учнів - Мельник, Алла Олексіївна; Кучеренко, Станіслав Ігорович (Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського, 2024)
Стаття присвячена педагогічній діяльності викладачів кафедри оркестрових струнних інструментів Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського. На основі спогадів учнів розглянуто особливості викладацької майстерності Адольфа Лещинського, Сурена Кочаряна, Леоніда Холоденка та Сергія Євдокимова. Окреслено їхні педагогічні підходи та значення збереження спогадів учнів для вивчення педагогічної спадщини митців.
Keywords: музична педагогіка; Харків музичний