ТВОРИ КРУПНОЇ ФОРМИ ДЛЯ АЛЬТА В УКРАЇНСЬКІЙ МУЗИЦІ ОСТАННЬОЇ ТРЕТИНИ ХХ – ПОЧАТКУ ХХІ СТОЛІТЬ: ЖАНРОВО-СТИЛЬОВИЙ ПОШУК - Дедюля, Юлія Михайлівна (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2021)
Уперше у вітчизняному музикознавстві простежено динаміку формування в альтових творах крупної форми українських митців вказаного періоду специфічних жанрово-стильових ознак, а також систематизовано концепції їх музичного змісту. Досліджено специфіку формотворення та музичної семантики даних творів та особливості їх інтерпретацій
Keywords: альт; українські композитори