Естрадно-джазова стилістика в творчості харківських композиторів-баяністів - Дяченко, Юрій Станіславович (Харківський національний університет мистецтв імені І.П. Котляревського, 2012)
В статті розлядаються основні риси композиторського стилю харківських композиторів-баяністів. Визначено роль творчості композиторів в процесі розвитку естрадно-джазової стилістики. The article reviews the basic lines of Kharkov accordion composers style. The role of composers creation at process of development of variety-jazz stylistics is determining.
Keywords: українське баянне мистецтво; Харків музичний; Харків музичний