Проблеми взаємодії мистецтва, педагогіки та теорії і практики освіти-52 - (:unkn) unknown (Харківський національний університет мистецтв імені І.П. Котляревського, 2019)
Дослідницькі розвідки провідних науковців і музикантів-практиків репрезентують інтерпретологічний напрям музикознавства України на сучасному етапі. Проблематика збірки наукових статей належить як до методології науки про музику (Розділ 1), так і до історії та виконавської поетики в артефактах різних історичних та композиторських стилів, жанрів і форм музикування (Розділ 2). Видання призначене для аспірантів, магістрів та бакалаврів спеціалізації «Музичне мистецтво» та всім, хто цікавиться концептосферою сучасної гуманітаристики та розвитком музичного мистецтва України. Research investigations of leading scholars and practicing musicians represent the interpretative direction of Ukrainian musicology at the present stage. The issues of the collection of scientific articles belong both to the methodology of musicology (Chapter 1), and to the history and performance poetics in artifacts of various historical and composer styles, genres and forms of music making (Chapter 2). The publication is intended for postgraduate students, masters and bachelors of the specialization "Musical Art" and everyone who is interested in the conceptual sphere of modern humanities and the development of musical art in Ukraine.
Keywords: музична освіта; театральна освіта