Музика і театр в комунікаційному хаосі сьогодення - (:unkn) unknown (Харківський національний університет мистецтв імені І.П. Котляревського, 2025)
Анотація. Черкашинські читання присвячені пам’яті актора-березільця, фундатора харківської школи художнього читання Романа Черкашина та видатного музикознавця України Марини Черкашиної-Губаренко.