Класична спадщина європейського мистецтва як фундамент виховання академічного співак в Китаї на сучасному етапі - Ці Мінвей (Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського, 2017)
У статті досліджено роль класичної європейської музичної спадщини у підготовці академічних співаків Китаю. Визначено жанрово-стильові пріоритети вокальної освіти та доведено спільність програмних засад української й китайської систем професійного вокального навчання. The article examines the role of the European classical musical heritage in the training of academic singers in China. It identifies the genre and stylistic priorities of vocal education and demonstrates the similarity of the program principles in Ukrainian and Chinese systems of professional vocal training.
Keywords: китайське вокальне мистецтво; музична освіта; взаємозв'язок культур