Хор «Калина»: висока місія підтримки і популярізації української культури в Англії - Батовська, Олена Миколаївна (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2022)
Авторка заснувала в Великій Британії хор "Калина", місія і головна мета якого - популяризація та розвиток української народної пісенної культури, про хор і розповідається в публікації
Keywords: хорове виконавство; українська музика