Вокальний цикл "Любов поета" Р. Шумана в динаміці виконавських версій - Потоцький, Станіслав Геннадійович (Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського, 2022)
В роботі вперше прослідковано еволюцію інтерпретації Д. Фішер-Діскау з піаністами Дж. Муром, Й. Демусом, В. Горовицем вокального циклу «Любов поета» ор. 48; розглянуто виконавське втілення першої композиторської версії вокального циклу Р. Шумана «Любов поета» ор. 48; розкрито особливості інтерпретації вокально-інструментального дуету Т. Гемпсон / М. Аргеріх. Подальшого розвитку набули наукові ідеї Т. Молчанової про концертмейстерство.
Keywords: виконавство на фортепіано; німецькі композитори