Жанрові пріоритети хорової творчості М. Дацка - Горобець, Євген (ХНУМ ім. І. П. Котляревського, 2022)
Публікація знайомить з хоровою творчістю М. Дацка, кожен твір якого являє художній світ, де поєднуються неймовірна музична краса та глибина духовного світобачення
Keywords: українські композитори; дитяча музика