Жанрові риси новели в часопросторі хорових сцен опери Г. Майбороди «Тарас Шевченко» - Бєлік-Золотарьова, Наталія Андріївна (Харківський національний університет мистецтв імені І.П. Котляревського, 2012)
Розглядаються питання жанрової специфіки та її відображення у хорових сценах опери в чотирьох новелах Г. Майбороди «Тарас Шевченко». The article analyses the genre specificity questions and its reflection in choral scenes of G. Maiboroda’s four short stories opera «Taras Shevchenko».
Keywords: оперно-хорова драматургія; музичні жанри; музичні жанри